Sammenslutningen af private udlejere

Vores historie og mål

Sammenslutningen af private udlejere blev grundlagt i 2005 med det formål at yde service og rådgivning til private udlejere, i et lejemarked som er vanskeligt at navigere i når man som almindelig privat person ønsker at udleje sin bolig. Vores mål er at yde en prisbillig service, der besvarer så mange spørgsmål som muligt for private udlejere, således det kan undgås at skulle bruge flere penge end højest nødvendigt på advokater som hurtigt bliver en bekostelig løsning.


For vores udlejere giver det ro, at have en partner som har den nødvendige erfaring og juridiske kompetence man ofte ikke selv har til rådighed om lejemarkedet som privat person.


Vores medlemskab er en beskeden post i en udlejningssituation, og kan potentielt spare dig som privat udlejer for voldsomme udgifter senere hen i lejeforløbet. Ud over vores daglige arbejde med at hjælpe private udlejere, arbejder vi også for et bedre udlejningsklima i Danmark politisk. Vi forsøger bl.a. jævnligt at tage aktuelle sager op i medierne for at få belyst de voldsomme problemstillinger der i at være privat udlejer.


Medlemskab

Alle udlejere kan købe medlemskab hos SAPU.dk. Medlemskabet inkluderer mulighed for at stille spørgsmål til SAPU.dk, anvende vores udarbejdede skabeloner til ophævelse af lejemål, lejeregulering, påkravsskrivelse mv. Endvidere kan medlemmer af SAPU.dk kontakte os telefonisk via hotline, eller gøre brug af vores samarbejdspartnere hvis det er nødvendigt f.eks. at rekvirere advokat til at føre en sag. SAPU.dk sørger for at dette kan ske til attraktive priser.

Facebook

Besøg vores Facebook side, hvor vi løbende skriver opdateringer med nyheder fra SAPU.dk.

Facebook Læs om medlemskab her


Kundeservice